Rettelser, og joggesko som bonus !

OK – jeg innrømmer ! Jeg har lurt dere, eller ikke lurt dere en gang, men nærmere forledet dere til å tro at vi skulle ha en ørliten prisoppgang 1. Januar ! Det skal vi altså ikke ! Den lille prisøkningen kommer først 1.april, så dere har ennå tre måneder å vele frem og tilbake, skal – skal ikke, før dere bestemmer dere. Det er faktisk fem måneder igjen til Fjellmaraton 2018. Dere har god tid, men hvis du starter på null, så synes jeg du skal nøye deg med halvmaraton. Du blir ikke maratonløper på fem måneder !

Fortsatt god jul – takk for det gamle året og så kan vi si godt nytt år om et par dager. Som bonus for at jeg prøvde å forlede dere så trekker vi to par joggesko fra vår hovedsponsor Asics, ei dame og en herre blant dere som er påmeldt i løpet av 2017, kun som et ørlite plaster på såret !

1 tanke på “Rettelser, og joggesko som bonus !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s