I tillegg til «two for one» – en får to !

Ja, du leste riktig ! «En får to» – for ytterligere å sukre vårt Early Bird tilbud tar vi ytterligere grep. I tillegg til muligheten for å ta med en venn gratis hvis du melder deg på innen 16.juni har vi i samarbeid med våre sponsorer Asics og Sporten Beitostølen fått to par topp løpesko fra Asics som vi trekker ut blant de som melder seg på innen fristen.


Det vil si at du kan melde deg på, få med en venn gratis og i tillegg vinne et par sko til hver av dere. Med litt flaks er du den heldige og vinneroddsen er hårfint bedre enn på lørdagens Lotto-trekning. En til to hundre høres bedre ut enn 1:5,4 millioner ! Er det noe å nøle etter ?

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s