Kun 10 dager igjen på Early Bird-tilbudet !

Fram til og med 16.juni har du muligheten. Meld deg på Fjellmaraton 2.juni 2018 og du vil motta en kode på epost. Denne koden er en gratis påmelding til en venn eller venninne under følgende forutsetninger: Koden må benyttes innen 30.september i år, den du gir koden kan ikke ha deltatt på Fjellmaraton tidligere og koden kan kun benyttes på samme eller kortere distanse som du selv har meldt deg på ! Enklere blir det ikke !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s