Early Bird – påmeldingen er oppe og går !


Da er Early Bird – påmeldingen oppe og går i påmeldingssystemet vårt ! Benytt anledningen til å ta med deg en venn eller kollega GRATIS på Fjellmaraton 2.juni 2018. De eneste forutsetningene for deg er at du må melde deg på innen 16.juni i år. Da vil du få en kode som gir deg en gratis påmelding som du kan gi bort til hvem som helst. Gratispåmeldingen må benyttes før 30.september, den gjelder samme eller kortere distanse som du har meldt deg på og det må være en som ikke har deltatt på Fjellmaraton tidligere. Genialt enkelt – ganske enkelt genialt !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s