Tid er penger !

Jeg tenkte jeg skulle spare dere for litt tid, og siden tid er penger, så kunne det brått bli en verdifull tidsbesparelse. Som dere ser av vedlagte langtidsvarsel er det fremdeles en stabil og god værprognose for Fjellmaraton 2017. Da har du to muligheter siden du allikevel skal løpe. Melde deg på på nett, plukke opp startnummeret ditt og storme inn til Maratonbutikkens supertilbud. Eller vente til fredag om en uke, fylle ut påmeldingsskjema, stå i kø, bli registrert, betale og få utlevert et startnummer. Det tar tid ! Og tid er som tidligere sagt penger. Du er herved advart. Velkommen til fjells !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s