Været smiler til oss – kryss tomler !

Vi har et langtidsvarsel fram til og med neste torsdag som lover et stabilt høytrykk over Østlandet, og med tanke på de siste to årenes vær i forbindelse med Fjellmaraton, så er det bare å krysse tomler og alt annet du har for at værprognosen står seg. Da kan det bli en fantastisk helg på Beitostølen om drøye ti dager !


Her får dere leve med et lite ordspill. Hvis det blir stekende hett på Valdresflya, og du kommer passe stekt ned i bjørkebeltet skal vi purre lokalt brannvesen for å sette opp en dusj og kjøle deg ned. På Blemmeballet senere på kvelden garanterer vi at det blir stekende hett igjen. Vi har engasjert partybandet FRY, som spiller alt hva hjertet og dansefoten måtte begjære. Da kan vi ikke garantere avkjøling fra lokalt brannvesen» Hvis det blir i heteste laget er det bare å stikke hull på  egne vannblemmer og kjøle seg ned på egenhånd. Ha en stekende het aften med FRY !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s