En hundrings her og en hundrings der – det blir penger av det !

Vi har en liten prisøkning 1.mai, så dette er kun for å advare dere som vet dere skal delta på Fjellmaraton 2017. Søndag 30.april kl 23.59 er fristen for den påmeldingsavgiften vi har pr i dag. 1.mai kl 00.01 koster det en hundrings mer ! Så vil du sikkert si; Hva får jeg for en hundrings i dag ? Jeg kan tildels være enig, men er dere en gjeng på fire-fem løpere så har dere tross alt spart noen kroner. I tillegg forenkler det f eks premieinnkjøp, startnummerbestillinger og så klart busslogistikken vår desto tidligere vi får en oversikt over et estimert antall deltagere. Det er allikevel litt sekundert – det viktigste er at jeg kan spare deg for en hundrings !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s