En ting kan jeg garantere – kaos blir det ikke

Det var tilløp til kaos ! Langfredag i påsken. En kombinasjon av for få parkeringsplasser og «bare jeg får parkert, så bryr jeg meg ikke om de andre»-holdninger skapte til tider lite hyggelige og ubehagelige situasjoner et par timers tid. Det blir det ikke under Fjellmaraton – det kan vi som arrangør garantere.

Som i alle år har vi et upåklagelig samarbeid med Statens Vegvesen og Politiet. Vi har som vanlig fått tillatelse til å stenge fv 51 mellom Beitostølen og Valdresflya i tidsrommet 10.30-13.30 ! Akkurat i det tidsrommet du skal løpe ditt halvmaraton. Fullstendig biltom vei og flotte brøytekanter, langt fra noe kaos – garantert !

1 tanke på “En ting kan jeg garantere – kaos blir det ikke

  1. Hei!

    Det er beundringsverdig at dere presterer å få stengt Flya for biltrafikk !!!!

    Jeg synes det er flott og en fantastisk opplevelse å løpe i norges vakreste trase` ! Har løpt maraton i Paris og flere store metropoler, men Norge og fjellmaraton topper det hele. Vi elsker fjellet !

    Hilsen Morten Bolsø.

    ________________________________

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s