Det er lenge til påske !

Siden sist har det snødd i flere runder, påskesnøen, som jeg et sekund var litt bekymret for, har kommet på plass og alt er bare velstand. Mellom hvert snøfall rekker veien allikevel å bli bar, den ligger der svart og innbydende og bare roper på dere Fjellmaraton-deltagere. Fikk forresten den årlige tillatelsen fra Statens Vegvesen til å benytte Fv 51 til Fjellmaraton og stenge veien for trafikk i tre timer mens dere løper, slik at dere mer eller mindre får løpe i fred. Først får vi gjøre unna påsken, eller aller først Ridderuken, verdens største vintersportsuke for funksjonshemmede. Har du lyst til å få litt distanse til egne småutfordringer er det bare å melde seg som ledsager ? Etter Ridderuken er du garantert kurert for hverdagsutfordringene dine. Lykke til !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s