Vise menns ord blir som oftest til visdomsord.

En av de som nyter størst respekt var Martin Luther King Jr. Respekt kreerer respekt. Jeg er litt usikker på om visdomsordene over var relatert til maratonløping og Fjellmaraton, men ordene er veldig samstemte med vår filosofi om det å delta i Fjellmaraton. Fjellmaraton skal være et mosjonsløp som er åpent for alle. Den eneste du behøver å konkurrere er deg selv og din egen innsats. Om du løper, jogger, går eller krabber – vi skal være der når du kommer til mål, samme hvor lang tid du har brukt. Målporten skal stå oppblåst, speakerne skal være i gang og musikken skal spille i bakgrunnen. Det handler om respekt – respekt for deg som vår gjest !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s