Smugkikking – en fin start på nyåret !

Fra toppen av Synshorn får du her en smugkikk på halvmaratontraseen når det er fra 13 km til 8 km igjen til mål. Fram hit fra start oppe på Valdresflya på 1400 moh er det 8 km med flatt og nedover og du er på ca 1100 moh når du har 13 km igjen. Så synker det ned til ca 1040 moh ved Bygdin høyfjellshotell, det er flatt fram til ca 11 km igjen, før det stiger jevnt opp til 8 km igjen i Båtskaret på 1166 moh. Bildet er ikke tatt av meg og det er ikke tatt i dag !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s