Jeg holder ikke alltid hva jeg lover. Tid for endringer !


Jeg lovte at dere skulle få litt fri fra oss her på Beitostølen, men så kom jeg over denne ! Det er jo akkurat dette vi ønsker å gi dere, både og, et stort antall pust samtidig med opplevelser som tar pusten fra dere. Løpslederen og jeg møtes denne uken til en oppsummering av 2016-utgaven, samtidig med endringene vi har lyst til å gjøre i 2017. Vi har bestemt for å flytte løpsdatoen og forkorte ventetiden på halvmaratonstarten. Nå er det opp til dere – er det andre forslag på forbedringer, endringer og aktiviteter i forbindelse med Fjellmaraton 2017 ? Send oss en melding. Vi skal ikke påstå at alle tog går nå, men ett av de begynner å rulle, så hopp på !

1 tanke på “Jeg holder ikke alltid hva jeg lover. Tid for endringer !

  1. Hei. Flott med kortere ventetid ved start halvmaraton 😊 åsså ønsker jeg meg mer musikk underveis så vi kan få litt annet enn slit å fokusere på😂 gleder meg til 2017 😊

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s