Dette ser lovende ut


Med fjorten påmeldte første døgnet og ca 350 dager igjen til start for Fjellmaraton 2017 ser det definitivt lovende ut. Holder denne trenden seg ender vi opp på nærmere 5000 deltagere neste år. La meg si det slik – jeg er en evig optimist, men jeg tror ikke på julenissen ! Sommeren nærmer seg, det er ferietid om ikke lenge, så dere skal få litt fri fra maset vårt her på facebook-/hjemmesider en liten stund med et av de vakreste bildene jeg vet. Selv med en sommer foran oss er vi «på lag med alle som elsker snø».

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s