Tallet er 3 – for 3. juni 2017

I 2014 flyttet Fjellmaraton en uke tidligere fordi Birkebeinerløpet ble flyttet fra høsten til andre helg i juni og vi ønsket oss litt vekk fra det arrangementet. Etter tre år siste helg i mai har vi bestemt oss for at vi frykter værgudene mer enn vi frykter Birkebeinerene. Derfor er vi tilbake som de 34 første årene i Fjellmaratons historie på den første helgen i juni. Hold av 3. Juni i 2017 for det 38. Fjellmaraton. Dette vil forhåpentligvis være med på å gi dere en litt mer forutsigbar værprognose og en litt varmere opplevelse av en fantastisk helg på fjellet. Husk tallet er 3 – for 3. Juni 2017 !

4 tanker på “Tallet er 3 – for 3. juni 2017

  1. Vet ikke helt om jeg synes det er en fordel for oss som løper begge deler. Halvmaraton to lørdager på rad kan kanskje bli litt mye for mange! Alternativet er jo da å løpe Bukken. Men hvis dere garanterer været så kan vi jo tåle mye!

  2. Det er fint om barneløpet starter litt senere neste år. I år ble det veldig vanskelig på slutten fordi jeg kom bakfra med mye høyere fart og var redd for å løpe på noen små. I tillegg var det veldig trangt i mål slik ar spurt var utelukket.

  3. Enig med Lars Finstad om at det ble trangt før mål. Det var ikke bare de små barna som var til hinder , men også foreldrene med barnevogner, gjerne tre i bredden! En annen ting jeg ønsker meg er at bussene opp til start for halvmaraton kan gå noe senere. Det blir for lenge å vente i over 1 time før start. Mulig det ble noe spesielt i år med det dårlige været, men uansett synes jeg det blir lenge å vente. Hva med et stort partytelt ved start? Ellers er det et flott arrangement!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s