Fredag den 13

Hold dere unna stiger, svarte katter og alskens overtro forbundet med fredag den 13. Hvis dere allikevel er uheldige og «han sjølveste» er i hælene på dere er det viktig å være riktig og godt skodd. Derfor trekker vi ut et par Asics sko blant jentene og ett par blant gutta som har meldt seg på innen fredag 13. Antageligvis vil det være for sent å få disse skoene på startnummerutdelingen i Beitohallen fredag 12.00-22.30 og lørdag fra 07.00 til siste buss har gått, men du vil iallfall være godt skodd til fredag 13.januar 2017 som er neste gang 13. faller på en fredag.
asics_gel_kayano

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s