Vi har passert 600 påmeldte !

pengesedlerMens vi var opptatt med NM i langrenn tikket påmelding nr 600 inn i påmeldingssystemet vårt. Vi minner om at påmeldingsavgiften øker så vidt 1.mai og for de av dere som vet dere skal delta på fjellmaraton 2016 er det ingen grunn til å vente. Ikke nødvendigvis for å spare den 100-lappen, men hvis det er flere av dere, så blir det jo penger av det. Sett fra mitt ståsted er det bedre å melde seg på, spare penger og heller bruke de pengene i maratonbutikken eller på Svingen Pub.

Mvh
erik

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s