Fjellmaraton med Trollrock på kjøpet !

trollrock_head

Nå har du sjansen ! Vi har fått to Festivalpass til Trollrock på Beitostølen 28.-31.juli 2016. Artister som Highasakite, Sivert Høyem og Waterboys er blant artistene. Se hele line-up’en på trollrock.no Vi har bestemt at vi trekker ut disse to billettene, en til hver, blant de som har meldt seg på innen 1.april. Det vil si innen 31.mars kl 23.59 ! Verdien på disse passene er 1700.- pr stk og betinger kun at du har meldt deg på Fjellmaraton 2016 ! Så da har du ei uke på deg – verre er det ikke !Highasakite

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s