Mens vi venter på vannskisesongen – og Fjellmaraton !

http://kreativtforum.no/artikler/nyheter/2016/02/kia-med-skia
Vi har så smått startet møtevirksomheten for detaljplanleggingen av Fjellmaraton 2016. Drøye 400 påmeldte så langt er røft 30 % over fjoråret på samme tid. Det er gledelig samtidig som det gir oss så klart noen små logistikkmessige utfordringer gjennom økt bussbehov og definitivt behov for økt toalettkapasitet – det er noe dritt !

Samtidig hjelper vi små og store filmskapere med de hviteste bakgrunnsbildene for, som her vist, bilmerket Kia’s nye reklamefilm. Det er moro og se hva brøytede skogsbilveier og ikke minst hva flislageret til snøhaugen vår kan brukes til. Nå gjenstår kun arrangementet av NM langrenn med bl a 5 mil rett over påske før vi legger all vår energi i klargjøring for at akkurat du skal få en topp opplevelse under Fjellmaraton 2016.

I det vi passerer 500 påmeldte trekker vi ytterligere to par sko fra vår hovedsponsor Asics, ett par blant jentene og ett par blant gutta. Så har du bestemt deg er det vel egentlig ingen ting å vente på, meld deg på og vær med i trekningen !

Mvh

Erik

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s