God jul og godt nyttår til dere alle

Jeg må innrømme at det ikke er Fjellmaraton jeg tenker mest på i jula, men i det øyeblikket du passerer 1.juledag og har ribbe og pinnekjøtt til godt oppunder snippen skjer det.
Juleklokker

Det er med et snev av dårlig samvittighet du kaster et langt blikk bort på de uberørte joggeskoene i gangen. Mitt råd er da; Ikke vent til etter nyttår, bruk fridagene i julen til å opparbeide deg god samvittighet og en flying start på det nye året. Så får målsetningene komme etter hvert. Hvis en av målsetningene er å delta på Fjellmaraton 2016, så har jeg et godt råd til; Ikke vent til etter nyttår ! Denne gang for å spare deg for noen kroner i påmeldingsavgift når du allikevel står der etter jul med vrengte lommefor. Så, god samvittighet for en treningstur eller to og god samvittighet for å ha spart noen kroner – det er to ting det. Nærmere et Kinderegg kommer du ikke ! Iallfall ikke som gutt !
Erik Østli

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s