200 dager igjen ! Her er det penger å spare !

På samme dag i 2013 var vi 40 forhåndspåmeldte, i 2014 var vi 121 og nå i 2015 er vi 259 forhåndspåmeldte til Fjellmaraton 2016. Jeg skal ikke akkurat påstå at det blir fullt, men på nåværende tidspunkt ser forhåndspåmeldingen lovende ut ! Hvis du vet du har tenkt å delta og har du lyst til å spare en hundrelapp eller to, så er det bare å melde seg på innen 31.desember 2015. Etter det blir det en liten prisøkning ! Ikke så mye, men allikevel – ei krone her og ei krone der, det blir penger av det !

Fjellmaraton2015

Vi kan garantere at det blir bedre vær i 2016 🙂

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s