Asics Gel «medbruddiforfoten»

Siste skudd i modellutvalget er Asics Gel «medbruddiforfoten». Praktisk i arbeid, økt aksjonsradius og demping i hælen.
Østli fot
Med fare for at mange lurer litt på hva som har skjedd med meg, så er det dessverre veldig lite glamour med denne skaden. For sympatiens skyld har jeg prøvd å spille krigsskade-kortet med «Ble truffet i benet i det jeg bar min sårede kamerat ut av kuleregnet mens de sang «He’s not heavy, he’s my brother» i bakgrunnen. Hvis dette ikke lykkes har gammel idrettsskade-kortet vært en sikker vinner, men i det de løfter blikket fra foten og opp på resten av en kropp i forfall, har det heller ikke avstedkommet store sympatiaksjoner.

Så jeg får være ærlig, dette er ren kosmetikk. Halux Valgus er noe jenter i 50-60 års alderen får etter et langt liv i høye hæler, også jeg da ! Dere ser det for dere, mine 100 + i pumps, vel skaden er den samme. Til slutt får du ikke sko, og da er det på tide med operative inngrep.

Jeg håper jeg blir bra til Fjellmaraton, ikke for å løpe, men for å stå ved garantien om bedre vær i 2016 enn i 2015. Som om det skulle mye til !
Mvh
erik

1 tanke på “Asics Gel «medbruddiforfoten»

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s