Oppdatering av status på løypetraseer

Viser til forrige artikkel angående omlegging av maraton og halvmaraton traseene, og her kommer mer info.

Halvmaraton:
Start i sentrum av Beitostølen 10.30, samme sted som målgang. Man løper nordover, passerer miniton starten, gjennom Båtskaret og ned på andre siden. Man snur så etter 10548 meter, nøyaktig halvveis, for så å løpe motsatt vei tilbake til målgang i sentrum. Stedet man snur ligger et stykke ned i bakken mot Bygdin, før samecampen.

Maraton:
Start i sentrum av Beitostølen 08.30, ca 200 meter sør for målgang. Man løper nordover, passerer miniton starten, gjennom Båtskaret og ned på andre siden. Man snur så etter 10748 meter, samme snusted som for halvmaraton, for så å løpe motsatt vei tilbake til sentrum. Her snur man så i sentrum ca 100 m før målgang for så å løpe samme runde en gang til. Vanlig målgang i sentrum som for alle distanser.

kart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hoydeprofil

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s