Løpsinformasjon

Hjerte

Vi illustrerer gleden over at dere snart kommer på besøk med et varmt bilde, til tross for at det har vært en kald vår. Det har gjort sitt til at brøytekantene ligger som murer på begge sider av Valdresflya og venter på dere. For dere som ønsker å kombinere turen med et lite skieventyr så er Rasletind på 2105 moh Norges «enkleste» 2000-meters topp. Fremdeles litt kaldt i lufta, men som den ukuelige optimisten jeg er, vet jeg at det blir et væromslag rett over pinse og at lørdag 30.mai på Beitostølen blir en fantastisk opplevelse.

Les vedlagte løpsinformasjon: Løpsinformasjon
Her står det meste av informasjon dere trenger. Det kan dukke opp ting vi ikke har herredømme over, derfor vil aller siste utgave av løpsinformasjonen være tilgjengelig under startnummerutdelingen på fredag og lørdag.
Velkommen til fjells – hver og en av dere ! Vi gleder oss !

1 tanke på “Løpsinformasjon

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s