Vi tar gjerne imot flere – verdensmestere eller ikke !

I mars ble Anders Gløersen verdensmester på ski på 4 x 10 km stafett i Falun ! I mai løper han Fjellbukken, 10 km i terrenget, på Beitostølen. Det kan ha litt med at han har funnet seg dame her oppe, men velger helst å tro at det er fordi han ønsker seg en grei treningsøkt med startnummer på brystet. Enten det er det siste, eller at du drar på Fjellmaraton for å finne deg dame, vi er like glad. For dere som er på jakt etter dame – det er fremdeles 50 % av deltagerne på Halvmaraton som er damer. Bare så dere vet det !

anders

Anders Gløersen – for dere jenter som er på jakt etter en mann – denne kjekke gutten er opptatt.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s