Vi ønsker å vite litt om hvordan akkurat DU har det !

Fjellmaraton har gjennom alle år vært preget av lange monologer om tid, avstand og plasseringer, uten at vi riktig har klart å ta temperaturen på akkurat deg, du som har kommet i mål, trøtt, sliten og lykkelig, etter fullført løp ! Det har vi tenkt å gjøre noe med. Vi har engasjert Inger-Lise Granli Skøien, en av Norges beste intervjuspeakere, til å være utegående reporter på Fjellmaraton. Hun er en erfaren dame, og har  jobbet med blant annet VM på ski, skiflyging, skiskyting, World Cup i de samme grenene og mosjonsarrangement som Oslo Maraton, Grenserittet, Styrkeprøven og ikke minst Ridderrennet. Hun kan ikke filla om sport og idrett, men mye om Se og Hør, og det å prate med folk, og det er akkurat det hun skal gjøre hos oss !
Inger-Lise

Inger-Lise Granli Skøien på Ridderrennet 2015.

1 tanke på “Vi ønsker å vite litt om hvordan akkurat DU har det !

  1. Det blir artig og gøy å høres hva medløpere har av opplevelse, gjennom Norges flotteste løp. Har selv løpt de fleste løpa siden 1983 og gleder meg hvert år til å komme ditt.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s