Jens Aas holder liv i deg under Fjellmaraton !

Jens Aas IKanskje ikke helt bokstavelig «holder liv i» ved hjelp av munn mot munn-metoden, men litt mere ved hjelp av munn mot øret-metoden. (Vel hadde den forulykkede vært en vakker ung kvinne, så hadde han sikkert tatt sin tørn på munn mot munn-metoden også !) Vår nye hovedspeaker (første gang i 2014) er en erfaren ute-/intervjuspeaker fra VM i langrenn, VM i skiskyting og en rekke mosjonsløp i alle kategorier. Han er også en meget anerkjent programleder i forbindelse med events, firmaopplegg og andre typer jobber for næringslivet. Som vår hovedspeaker vil han holde i gang lydanlegget fra første til siste løper, samt hjelpe oss med avviklingen av premieutdelinger !

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s