Meld deg på innen 1.mars – og bli med på trekningen!

Trollrock2014Beitostølen er ikke bare Fjellmaraton. To måneder etter at dere har gjort unna deres respektive distanser på Fjellmaraton, mer eller mindre utslitt, er det duket for nye store opplevelser på Beitostølen. 23.-25.juli går Trollrock 2015 av stabelen. For femte gang fylles Beitostølen i rockens tegn og innbyr til musikkfestival tre dager til ende.

Som dere ser av plakaten er det ikke bare bakgårdsband som spiller !

Plakat2015Vi er så heldige å ha fått tilgang til et par Festivalpass, som vi så klart vil dele med våre kunder. Melder du deg på før 1.mars er du med i trekningen, blandt alle som da har meldt seg på fra Miniton og oppover. Vi trekker to festivalpass til den heldige vinner, for du kan jo ikke dra på festival alene. Verdien på disse passene er 1395.- pr stykk, så det kan bli en kjærkommen bonus til vinneren. PS. Det du skal drikke må du ordne med selv – hvis du ikke skal drikke sportsdrikk da, for da kan du få det av oss !

Se mer om Trollrock, klikk på bildet under.

Trollrockheading

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s