Hei gutter – våkn opp !

Dette kan ikke jo annet enn å bli bra ! Nå må dere gutta kjenne deres besøkelsestid. Av de totalt 250 forhåndspåmeldte på alle distanser er det 161 påmeldte på halvmaraton. Av de 161 er det 80 jenter, altså nøyaktig halvparten av alle påmeldte på halvmaraton pr i dag er jenter ! Dette er helt annerledes enn de andre mosjonsløpene for begge kjønn, hvor jenteandelen ligger mellom 15-25 prosent. Her har dere gutta to oppgaver; Meld dere på – og puss danseskoene !

servering

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s