Vinneren er trukket ut !

Camilla Johannessen Huke, kvinner halvmaraton 20-22 år, startnr. 333 var den heldige vinner av en valgfri toppmodell fra vår hovedsponsor Asics i konkurransen om å melde seg på før nyttår. Camilla kan plukke ut skoene i Maratonbutikken på Beitostølen i forbindelse med startnummerutdelingen på Fjellmaraton fredag 29. Mai 12.00-22.00 og lørdag 30. Mai 07.00 og utover dagen. Der har man alle muligheter til å gjøre et meget godt kjøp, være det seg på joggesko og løpstekstiler fra Asics eller fjellsko og fjellutstyr fra Haglöfs. Husk Haglöfs-konkurransen blant de påmeldte innen utgangen av januar måned.

asics

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s