God jul og godt nyttår fra Fjellmaraton

Vi vil benytte anledningen til å ønske både gamle og nye deltagere i Fjellmaraton en riktig god jul og et godt nyttår fra oss her oppe på Beitostølen. Vi håper dere får noen flotte dager sammen med deres kjære. At dere tar dere tid til å både nyte god mat og drikke og forbrenne de samme kaloriene gjennom gode treningsøkter i vante omgivelser. For dere som har som nyttårsforsett å starte og trene så er jo Fjellmaraton et ypperlig mål å trene mot ! Ha en velsignet høytid.Beitokveld

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s