Og når vi sier distanser for alle, så mener vi det !

Lenger ned på siden kan du lese litt om halvmaraton- og minitondistansen. Nå skal vi ta for oss de andre tre distanse i Fjellmaratonarrangementet.

Vi starter med maraton. Distansen for gladiatorene og de ekte langdistanseløperene. En av Norges mest spektakulære og eksotiske maratonløp, men allikevel ikke mer enn ca 10 minutter drøyere enn de flatere maratoarrangementene rent tidsmessig. Den ensommes kamp mot elementene.

Fjellmaraton Beitostølen

 

De første ti km er nærmere flatt fram til Gjendesheim ca 950 moh før man starter stigningene opp mot Vargbakken på 1100 moh. Fra 29 til 25 km til mål blir de igjen flatere fram til Heimdalsmunningen på 1160 moh før det stiger opp mot Valdresflya på nesten 1400 moh. Der kommer du inn i halvmaratonfeltet som gjør deg selskap hele veien til må fra Valdresflya og ned til Beitostølen.

For deg som synes asfaltløping er drepen er Fjellbukken din distanse. Ti kilometer på sti, grusvei og kjerrevei i stølsområdene rundt Beitostølen gir løperene en flott opplevelse i vårsola. Starten foregår nede på skistadion 820 moh og går i småkupert lettløpt terreng, passerer 960 moh som løypas høyeste punkt etter ca 6,5 km og ender opp på Beitostølen sammen med andre distansene på 900 moh.

Er du elleve år eller yngre kan du delta i Fjelltassen som er barneløpet vårt. Starten foregår en km oppe i de andre traseene på et tidspunkt som gjør at mor eller far har gjort ferdig sitt løp og kan følge den håpefulle under barneløpet hvis det er behov for det.
Fjellmaraton II

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s