Vi har distanser for alle !

Løpssesongen 2014 går mot slutten. I Oslo på lørdag løp over 25.000 løpere i Oslo’s gater under Danske Bank Oslo Maraton. Nå starter treningen mot nye mål. Ett av disse målene kan være Fjellmaraton på Beitostølen lørdag 30.mai 2015.

Sofaløper

Fjellmaraton har løyper for alle. Mellom meterhøye brøytekanter i frisk fjelluft kan du velge en halvmaraton med start 1400 moh og mål på Beitostølen 900 moh. En ideell trase for ny personlig rekord, ditt første halvmaraton eller come-backet etter skade- eller sykdomsavbrekk.

Hvis 21 km blir for langt er Miniton din distanse. 7 km i bjørkebeltet på vei ned fra veien under Bitihorn til målet på Beitostølen. Der vårsola varmer og den umerkelige utforbakken fra start på 1100 moh ned til Beitostølen gir deg følelsen av å fly.

Om du løper fort, jogger eller ønsker å gå Fjellmaraton garanterer vi deg plass i et startfelt som er en herlig miks av vårkåte ungdommer, rutinerte veteraner og debuterende amatører. Vi har plass til alle og den nylagte asfalten bare ligger der å roper på nærkontakt med joggeskoene dine.

Velkommen til fjells !

1 tanke på “Vi har distanser for alle !

  1. Jeg synes helmaraton fortjener mer omtale. Fantastisk, variert og kontrastfullt løypa. Ikke mer enn 10 min saktere enn en flat traseer, men du få veldig mye mer for penger.
    Også Blemmeball er grunn nok i seg selv å reise dit…

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s