Hold av 30. Mai 2015 !

Vi har åpnet påmeldingen til Fjellmaraton 2015 med to nyheter for dere deltagere. For de yngste deltagerne på maraton og halvmaraton har vi innført junior- og ungdomsklasser. For de eldste deltagerne på Miniton og Fjellbukken har vi valgt å lage femårsklasser for å gjøre konkurransene mere rettferdig rent aldersmessig. Vi håper disse endringene kan gjøre Fjellmaraton ytterligere attraktivt for våre løpere. Vi minner dere samtidig på at det er rimeligere startkontingent på alle distanser fram til nyttår !
Fjellmaratonstart

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s