3 tanker på “Resultater fra årets fjellmaraton

  1. Takk for en fantastisk helg! Ikke bare var været bra, men arrangementet var også bra. Spesielt takk til arrangørene for at blemmeballet igjen går i Beitohallen. Flott musikk med fengende rytmer. Var litt tynt med folk til å begynne med, men etter hvert kom det så mange at det bare var ståplasser igjen! Supert å få danse etter å ha løpt og fint at dette arrangementet har kommet tilbake til hallen. Det var helt dødfødt slik det var i fjor. Så igjen tusen takk for et flott arrangement!

  2. Flott løp! Løp halvmaraton sist for 22 år siden, hyggelig å komme tilbake. Dere kan gjerne gjøre linken til PÅMELDTE mer synlig før et løp, slik at vi kan sjekke om vi selv er registrert og kikke på andre. Det lå nå langt bak med påmelding. Er ikke bananer etter målpassering obligatorisk i lange løp? Viktig i å få i seg både drikke og næring etter målpassering. Det synes jeg dere burde ha.

    • Hei Kjellaug. Takk for hyggelig og konstruktiv mail! Enig i begge dine kommentarer; vi skal gjøre Påmeldingslinken mer synlig, og bananer skal det være etter målpassering. Velkommen igjen neste år 🙂
      Løpsleder Tor Erik

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s