Oppdatert info – Fjellbukken

Etter ny gjennomløping av Fjellbukken/Fjellgeitas original trasé i formiddag har vi bestemt at løpet går i den planlagte traseen. Værgudene har vært med oss, og det har smeltet bort veldig mye snø og is den siste uka. Løperne vil oppleve noen få snøflekker, og stedvis noe klinete løype, men ikke mer enn tidligere. Gled dere, dette er et skikkelig terrengløp i en flott trase; med start på skistadion, via terrenget rundt Beitostølen Helsesportsenter, opp gjennom stølsområdene, opp langs tregrensa med fantastisk utsikt innover i fjellet og til slutt ned til mål i sentrum. Velkommen 🙂

Fjellbukken

1 tanke på “Oppdatert info – Fjellbukken

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s