Kun 5-fem dager igjen til ordinær påmeldingsfrist går ut !

Torsdag 15. Mai kl 23.59 går den ordinære påmeldingsfristen til Fjelleventyret – Det Norske Fjellmaraton ut. Det er så klart mulig å etteranmelde seg etter dette, mot et tillegg i påmeldingsavgiften. Online påmelding er åpen i ytterligere fjorten dager til fram til torsdag 29.mai kl 23.59. Deretter er det mulig å etteranmelde seg i løpssekreteriatet på Radisson BLU Resort fredag 12.00-22.30 og lørdag 07.00- og fram til bussene går til start.
cropped-cropped-z5x5940_panorama-facebook-1.jpg

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s