Verv en venn og Asics trekning

Vi håper dere har hatt en deilig påske! Her på fjellet bader vi i sol og nyter snøen fortsatt. Det er fantastiske forhold i fjellet, og fjellmaraton traseen over Valdresflya er på sitt vakreste. Verv en venn kampanjen er nå fullbooket, men vi håper dere alle er flinke til å invitere venner, kollegaer og bekjente til å bli med på en passende fjellmaratondistanse. Nå er trekningen av et par  ASICS løpesko avsluttet. Vi tar en oppsummering når vi har fått listen på nyregistrerte, så blir det høytidelig trekning. Resultatet kommer her i løpet av denne uken.
Ha en strålende arbeidsuke!

Valdresflya Valdresflya

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s